wartos

  • Pos waktos: Dec-21-2018

    Kukupu ngaran produk klep: dual plat dipariksa valves kukupu jenis klep: Manufacturers: bubuka Produk Dual dipariksa plat valves pabrik struktur plat baja dilas, kalayan ukuran pondok, beurat lampu, instalasi merenah tur ciri séjén. The torsi klep téh leutik, flexibl ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Dec-21-2018

    valves Wafer kukupu téh salah sahiji pepelakan PLTA komponén klep tutuwuhan badag sarta aplikasi beuki nyebar, nu diwangun ku awak klep, piring kukupu sarta mekanisme kontrol, diatur dina turbin spiral hal inlet, dina urutan ngadalikeun aliran Unit, peran utamina nya éta pikeun: Lamun hiji s ...Baca leuwih »

  • Pos waktos: Dec-21-2018

    ukuran teknis alat Signal ieu Sajaba disadiakeun kalawan wafer kukupu valves lokasi. Nalika ngajalankeun dina kukupu valves wafer simpangan tina posisi kabuka pinuh, ngirimkeun kaluar sinyal, ti kamar kadali kana lampu plat optik, operator anu bisa sinyal nurutkeun judgment nu pareum waf ...Baca leuwih »

  • waktos pos: Nov-07-2018

    Kumaha carana miceun ganda saendeng valves kukupu flanged lepat saendeng valves kukupu flanged Double, nu dicirikeun dina yén korsi pompa klep cingcin anu dijieun tina lemes T sealing - ngawangun sealing cingcin dina dua sisi tina komposisi multi-lapisan lambar stainless steel. Kahiji, sakumaha Har ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!