• BUTTERFLY VALVE
  • Stainless  Steel Butterfly Valve
  • diefeifei
  • produk

    produk utama urang téh klep Kukupu, Mariksa klep, Gate klep, Ball klep, klep Actuator jeung saterusna. valves ieu sadia éksténsif ka ...
  • wisata pabrik

    Simkuring sorangan prosés manufaktur sampurna sarta uji coba cara casting, cocog jeung assembling. Kami otorisasi nu sertipikat Sistim Manajemén Quality of ...
  • Tentang Kami

    Hebei Diefei klep Co., Ltd., anu didirikan dina 1986, mangrupakeun pabrik husus ngumpul nu sedeng jeung handap ngembang klep tekanan, manufaktur jeung ngajual babarengan.
  • bgl
  • zy2
  • Y1

TENTANG KAMI

Hebei Diefei klep Co., Ltd., anu didirikan dina 1986, mangrupakeun pabrik husus ngumpul nu sedeng jeung handap ngembang klep tekanan, manufaktur jeung ngajual babarengan. Urang ngadegkeun Crane Ningjin klep Co., Ltd kalawan Crane klep AS dina produk utama 1995.Our anu klep Kukupu, Mariksa klep, Gate klep, Ball klep, klep Actuator jeung saterusna.

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat!