Вести

 • Време на мислењето: Декември-21-2018

  Пеперутка вентилите име на производот: двојна проверка плоча вентили Батерфлај вентил тип: Производители: воведувањето на производот проверка Двојна плоча вентили за производство на заварени структура челик, со кратки димензии, мала тежина, лесна инсталација и други карактеристики. вртежен момент на вентил е мал, flexibl ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Декември-21-2018

  Нафора пеперутка вентилите е еден од големите хидроелектрани компоненти на растенијата вентил и повеќе распространет апликација, кој е составен од тело вентил, пеперутка плоча и механизам за контрола, во собата во влезот на турбината спирала случај, со цел да се контролира протокот единица, нејзината главна улога е да: Кога е ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Декември-21-2018

  Технички мерки сигнал уред е дополнително обезбедени со нафора пеперутка вентилите локација. При работа во пеперутка вентилите нафора отстапување од целосно отворена положба, испраќа сигнал, контролната соба на светлина оптички плоча, операторот може да се сигнал според пресудата е надвор WAF ...Прочитај повеќе »

 • Време на мислењето: Nov-07-2018

  Како да се отстрани двојно ексцентричен со прирабница пеперутка вентилите мана Двоен ексцентричен со прирабница пеперутка вентилите, која се карактеризира со тоа што седиштето на пумпа вентил запечатување прстен направен од мек Т - облик на запечатување прстени на двете страни на составот на мулти-слој од нерѓосувачки челик на состојба. Прво, како Хар ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!