• BUTTERFLY VALVE
  • Stainless  Steel Butterfly Valve
  • diefeifei
  • produk

    produk utama kita tutup kupu, Priksa Valve, Gate Valve, Ball Valve, Valve sabab lan ing. klep kasedhiya ekstensif kanggo ...
  • demo pabrik

    We duwe proses Manufaktur sampurna lan Testing cara casting, cocog lan ngrakit. We sing sah ing certificate sistem Manajemen Kualitas ...
  • Babagan awake dhewe

    Hebei Diefei Valve Co., Ltd., sing diadegaké ing taun 1986, punika pabrik specialized kumpul medium lan ngisor ngembangaken tutup meksa, Manufaktur lan sade bebarengan.
  • BGL
  • zy2
  • y1

BABAGAN AWAKE DHEWE

Hebei Diefei Valve Co., Ltd., sing diadegaké ing taun 1986, punika pabrik specialized kumpul medium lan ngisor ngembangaken tutup meksa, Manufaktur lan sade bebarengan. We diadegaké Crane Ningjin Valve Co., Ltd karo Crane Valve USA in produk utama 1995.Our sing tutup kupu, Priksa Valve, Gate Valve, Ball Valve, Valve sabab lan ing.

Sinau luwih

Products Bintang

Tampilan Online Chat!